Betört a sportpályára és nem a teniszütőért ment + videó

Még csak nem is a pingpongütőért.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 06. 25. 12:03
Table,Tennis,Ball,And,Two,Rackets,On,The,Table.,Top
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lopás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfival szemben, aki egy sportpálya irodaépületébe tört be, és onnan pezsgőt lopott.

A vádirat szerint a vádlott tavaly szeptember 26-án egy vármegyei kistelepülés sportpálya melletti irodaépületének ablakát csavarhúzóval befeszítette, és onnan ellopott egy üveg 5 literes harmincezer forint értékű, illetve egy üveg kétezer forint értékű pezsgőt, amit otthonában megivott. A férfi a csavarhúzóval egy másik ablakot is megpróbált kifeszíteni, azonban ez nem járt sikerrel. Az ablakban csaknem háromszázezer forint kárt okozott.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás tartása nélkül közérdekű munka büntetést szabjon ki.

A felvételen az irodaépület ablakának feszegetése látható.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.