Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Drograzziát tartott a rendőrség Lajosmizsén

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozóknak több hónapos nyomozása ért célba.

2024. 06. 20. 8:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozóknak több hónapos nyomozása ért célba – írja a Police.hu. Arról szereztek ugyanis korábban információt a rendőrök, hogy Lajosmizsén és a környező településeken új pszichoaktív anyagot árul egy csoport. 

A nagyszabású akcióban tavaly szeptemberben öt gyanúsítottat fogtak el. A kutatások során új pszichoaktív anyagokat, pénzt, ékszereket, zálogjegyeket, gáz-riasztó fegyvert, valamint a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le a nyomozók. Az elfogott csoport tagjaival szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök kezdeményezték letartóztatásukat, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.  

További két személyt később fogtak el a fenti ügy miatt az egyenruhások.

A nyomozás során további két ismeretlen helyen tartózkodó gyanúsítottat elfogatóparancs alapján vontak eljárás alá, letartóztatásukat a járásbíróság ugyancsak elrendelte.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya összesen kilenc gyanúsítottal szemben fejezte be az eljárást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.