Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Eggyé vált a háborúpárti baloldallal Magyar Péter

A háborúpárti baloldal érdekei mentén folytatja a kampányát Magyar Péter. A politikus ezúttal Komárom-Esztergom vármegyében járt, ahol ismét a háborúellenes kampány azonnali leállítására szólította fel a kormánypártokat.

2024. 06. 03. 13:32
MAGYAR Péter
Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Indítunk egy petíciót, amit már körülbelül százezer honfitársunk írt alá két nap alatt, hogy állítsák le ezt a háborús uszító propagandát – ismételte meg Magyar Péter a Kisbéren tartott utcafórumán. Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, a baloldali politikus korábban is azt követelte, vegyék le a kormányzati háborúellenes plakátokat. 

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a békemeneten azt mondta,

 minden Fidesz–KDNP-re leadott szavazat kettőt ér: növeli a békepártiak súlyát és megerősíti a háborúból kimaradó Magyarország döntését

Hangsúlyozta, hogy Magyarország csak akkor maradhat ki a háborúból, ha a kormánypártoké lesz Európa legnagyobb választási győzelme. Orbán Viktor emellett arra is kitért: ha a baloldal győz, csak idő kérdése, és a háború utolér bennünket, ugyanis – mint fogalmazott –, 

a háborúpárti politikusok kívül helyezték magukat a józan észen, megrészegültek, le akarják győzni Oroszországot, ahogy megpróbálták azt az első és a második világháborúban, sőt készen állnak összeütközni az egész Kelettel.

 A miniszterelnök a békemeneten hangsúlyozta: Soros György már harminc éve megírta a maga felforgatókönyvét, amely szerint Oroszországot nyugati technikával és kelet-európai élőerővel lehet legyőzni, az odaveszett embereket pedig migránsokkal kell pótolni.

Soros György zsoldjában áll a magyar baloldal, amely készségesen menetel, még saját békepárti szavazóit is elárulva, hogy hatalomra kerülhessen

– emelte ki beszédében Orbán Viktor. 

Deutsch Tamás az EP-listavezetők vitájában úgy fogalmazott: a dollárbaloldal azért kapja külföldről a támogatást, mert az a megrendelés feléjük, hogy háborúba sodorják Magyarországot is.

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója pedig azt közölte:

kibújt a szög a zsákból, Magyar Péter Soros György utasítására azt akarja, hogy a STOP háború plakátokat vegyék le, mert szerinte azok ártanak a gyerekeknek. Ezzel szemben az igazság az, hogy a gyerekeknek nem a plakát árt, a gyerekeknek a háború árt.

Magyar Péter azt akarja, hogy ne beszéljenek a háborúról, mert ő egy igazi, fekete öves, háborúpárti, baloldali politikus, akit Soros György irányít, finanszíroz és utasít

– jelentette ki Menczer Tamás. 

Borítókép: Magyar Péter, a Tisza Párt európai parlamenti listavezetője (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.