Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ezt lehet tudni a hálózatról, amely külföldről pénzeli a baloldalt

Így jutottak a pénzek kamu tanácsadó szerződéssel egy autókölcsönző cégen át Karácsony Gergely kampányába.

Forrás: Pesti Srácok2024. 06. 02. 15:19
Budapest, 2024. május 25.
Karácsony Gergely fõpolgármester, a Párbeszéd  Zöldek  DK  MSZP fõvárosi listavezetõje beszédet mond a Jövõt adunk Budapestnek! címû választási programismertetõjén a Trafó Kortárs Mûvészetek Házában 2024. május 25-én.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyre jobban körvonalazódó globális hatású érdekkörnek rendkívül fontos, hogy milyen választási eredmények születnek Magyarországon, legyen szó  európai parlamenti vagy önkormányzati választásokról. Külföldről egyértelműen beavatkoznak Magyarország belügyeibe, a választásokba. A Pesti Srácok Az akta című műsorban összefoglalják mindazt, amit a külföldről pénzelt hálózatról, annak embereiről és módszereiről tudni lehet.

A műsorban felidézik, hogyan buktak le, buktatták le nem egy esetben saját magukat.

Kamu tanácsadó szerződéssel egy autókölcsönző cég bevonásával gurultak a dollárok Észtországon át a Váci útra, hogy Karácsony Gergelynek bőven jusson a kampányra.

Budai Gyula a műsorban lerántja a leplet arról, hogyan alakították ki a baloldal kampányfinanszírozási rendszerét. A Szuverenitásvédelmi Hivatal közkapcsolati igazgatója pedig a közelmúltban elkészült jelentésükben is megfogalmazottakkal mutatja be az országokon, határokon átívelő hálózatot, amelynek tevékenysége egyértelműen törvényellenes kampányfinanszírozás, méghozzá annyira, hogy az hazánk szuverenitását veszélyezteti.

A műsort ITT lehet megtekinteni.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.