Kibújt a szög a zsákból: Magyar Péter megkapta az utasítást felettesétől

A baloldal új messiása a plakátokat veszélyesebbnek tartja a gyerekekre, mint a háborút.

2024. 06. 02. 13:10
Forrás: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kibújt a szög a zsákból, Magyar Péter Soros György utasítására azt akarja, hogy a „STOP háború” plakátokat vegyék le, mert szerinte ezek ártanak a gyerekeknek – mondta Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban egyértelműen rámutatott: 

Ezzel szemben az igazság az, hogy a gyerekeknek nem a plakát árt, a gyerekeknek a háború árt.

A kormánypárti politikus szerint a gyerekekre nem a „STOP háború” plakát veszélyes, a gyerekekre a szomszédunkban több mint két éve zajló háború veszélyes. – A gyerekekre nem a „STOP háború” plakát veszélyes, hanem az az atomháborús, világháborús készülődés veszélyes a gyerekekre, amelyet látunk – mutatott rá Menczer Tamás.

Magyar Péter azt akarja, hogy ne beszéljünk a háborúról, mert egy igazi, fekete öves, háborúpárti, baloldali politikus, akit Soros György irányít, finanszíroz és utasít

– jelezte a kommunikációs igazgató, aki szerint akinek valóban fontos a gyermeke és az unokája, az június 9-én támogassa Orbán Viktort és a Fidesz–KDNP-t, „mert mi a béke pártján állunk, és meg akarjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát”.

– A háborúellenes kampány nem fog leállni. Éppen ellenkezőleg, a háborúellenes kampányt fokozni fogják – tette hozzá Menczer Tamás.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.