Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Gulyás Gergely: A tét mindkét választáson óriási + videó

A miniszter arra kéri az embereket, szavazzanak az ország békés fejlődésére.

2024. 06. 08. 10:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mindenkit buzdítunk telefonon és minden lehetséges csatornán, hogy vegyen részt a választásokon – hívta fel a figyelmet a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videójában a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely kiemelte: a tét óriási, mind az európai parlamenti választáson, mind a helyhatósági választásokon. – Mindenkit arra kérünk, hogy szavazzon az ország békés fejlődésére, szavazzon a Fidesz képviselőjelöltjeire, polgármesterjelöltjeire és listájára az európai parlamenti választáson – mondta.

Mint arról már beszámoltunk, nagy mozgósításra készül a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett.

Borítókép: Gulyás Gergely (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.