Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Ha ezt a kommentet látja Facebookon, akkor veszélyben van

Napjaikban egymást érik a netes csalások és átverések.

2024. 06. 16. 11:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napjaikban egymást érik a netes csalások és átverések. Sokszor egy kis odafigyeléssel könnyen ki lehet szúrni, ha valaki ártani akar nekünk, ám nem mindig ilyen egyszerű a helyzet.

A Baon azt írja, hogy egy ideje újabb csalási módszer terjed, a posztunk alatti kommentben jelentkeznek a csalók, a következő szöveggel:

A vezetőség letiltja azokat a Facebook-fiókokat, amelyek nem tudnak előfizetni a szolgáltatásunkra. Mert más felhasználók arról tájékoztattak bennünket, hogy Ön megsérti szerzői jogi feltételeinket – írják a csalók, akik persze az adatainkra és a pénzünkre utaznak.

A sztorijuk is kereknek tűnhet, hiszen ezután azt állítják, hamis fotókat használtunk vagy esetleg másokat bántalmaztunk. Ezután kamu üzenetben egy linket küldenek, és arra biztatnak, hogy 24 órán belül kattintsunk rá. Természetesen szigorúan tilos bármi hasonló linkre rákattintani, hiszen a Facebook nem ír ilyen kommenteket és üzeneteket sem. Az is árulkodó lehet, ha egy masszázsszalon nevében írnak, a következő címmel:

FB Adatvédelem ©️ Súgó oldal 2024 Minden jog fenntartva. Moana Integrált Lomilomi Masszázs️.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.