Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Hatalmas botrányt okozott Magyar Péter részegen az egyik szórakozóhelyen, biztonsági őrök dobták ki + videó

Agresszívan viselkedett, a nőknek szexuális ajánlatokat tett.

Forrás: Ripost2024. 06. 21. 13:19
Magyar Péter, az úgynevezett Tisza Párt európai parlamenti listavezetõje
Sorra lepleződtek le a baloldali szereplők az úgynevezett adománygyűjtésekkel, Magyar Péter sem volt kivétel. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A biztonsági szolgálat vezette ki a Tisza Párt politikusát hajnal négy óra környékén egy budapesti „ötcsillagos” klubból, ahova a testőrei kíséretében érkezett. Több szemtanú egybehangzó állítása szerint Magyar nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át 

agresszívan, garázda módon viselkedett.

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és állítólag „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett nekik, idővel pedig egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  

Több incidens után aztán több nő férfipartnere számonkérte Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásait”.

A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, de nem volt könnyű dolguk, mert a politikus belekötött azokba is, akik mindezt megpróbálták megörökíteni. A portálnak verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számoltak be.

Az egyik felvételen az látszik, amint a szórakozóhely biztonsági emberei határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust a helyszínről.

A portál egyébként megkérdezte Magyart a történtekről, ha az esetről több információ is rendelkezésre áll, cikkünket frissítjük. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.