Idén is meghirdették a családbarát vállalat pályázatot

Most a munka-magánélet egyensúly újraértelmezése áll a fókuszban.

Forrás: MTI2024. 06. 14. 10:22
Budapest, 2023. november 10.
Skrabski Fruzsina, a rendezvényt szervezõ Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetõje beszédet mond az Év Családbarát Vállalata díj átadása alkalmából rendezett gálaesten a Budapest Music Centerben 2023. november 10-én.
MTI/Hegedüs Róbert
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom – tájékoztatott az MTI.

A szervezet 2013 óta minden évben kiosztja az év családbarát vállalata díjat, hogy ezzel „a hazai cégek által meghonosított családbarát jó gyakorlatokra hívják fel a figyelmet”. Az elmúlt 11 év alatt 139 vállalatot díjaztak.

A szervezet várja a versenyszféra cégeinek pályázatait kis-, közép- és nagyvállalati kategóriákban. Tájékoztatásuk szerint az idén a munka-magánélet egyensúly újraértelmezése áll a fókuszban. 

Azt gondoljuk, hogy nem választani kell a kettő között, hanem a munka és a család lehet egyszerre inspiráló, ha a munkavállaló kiegyensúlyozott a lelke mélyén

– fogalmaztak. Hozzátették: „a családbarátság annak a vállalatnak a szinonimája lett, amely tesz azért, hogy munkavállalói megtalálják ezt a belső kiegyensúlyozottságot. Így a családbarátság nemcsak a kellemes környezet, hanem az üzleti siker záloga is lett”.

A pályázatokat szeptember 20-ig várják. A regisztráció és egyéb részletek a honlapjukon megtalálhatók.

Borítókép: A tavalyi díjátadógálán készült kép (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.