Így ülhetett át Pikó András a Klubrádióból a polgármesteri székbe

„A külföldön kiképzett, USA-ból pénzt hozó hazaárulónak köszönheti és köszöni is.”

2024. 06. 05. 17:57
Budapest, 2024. február 8.
Pikó András, Józsefváros polgármestere beszél a Nagykörút Nyugati tér és Mester utca közötti szakaszának tervezett komplex megújításról tartott sajtótájékoztatón az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatalban 2024. február 8-án. Az idén indulhat a megújítás tervezés, a szakaszosan megvalósítandó beruházás várhatóan a jövõ évben kezdõdhet el és a következõ ciklus végére valósulhat meg.
MTI/Mónus Márton
Fotó: MTI/Mónus Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Külföldi pénzből és külföldi szavazatokkal emelték fel Pikó Andrást Józsefvárosban – jelentette ki Kocsis Máté a közösségi oldalán. A Fidesz frakcióvezetője több részletben bemutatja, hogy ki az a Pikó András és hogy hogyan lett Józsefváros polgármestere. 

Pikó András kampányfőnöke, Udvarhelyi Tessza az önkormányzat pénzéből azért hozta létre a Részvételi Irodát, hogy baloldali kampányirodaként működtesse

– hangsúlyozta a frakcióvezető. 

De ki is valójában Udvarhelyi Tessza kampányfőnök?

– tette fel a kérdést Kocsis Máté.

Udvarhelyi Tessza USA-ban volt „kiképzésen” Obama-ösztöndíjasként, majd Magyarországon Soros György pénzéből több álcivil szervezetet hozott létre, amelyek Pikó 2019-es győzelmében segítettek. Jártas a dollárbaloldal köreiben is, Bajnai Gordon környezetében is tevékenykedett, majd létrehozta a Közélet Iskoláját, amely kizárólag külföldi támogatásokból élt, főként a Soros György-féle Open Society Foundations és amerikai szervezetek finanszírozzák, továbbá az USA külügyminisztériuma – ismertette a frakcióvezető. Hozzátette: a Közélet Iskolája építette fel Pikót is a 2019-es választásra.

Hitvallásuk a migránsok felkarolása, LMBTQ-propagandaszervezetek segítése, külföldiek aktivitásának növelése a kormánypártok elleni szavazásra, de kapcsolataikon keresztül kiállnak a háborúpárti álláspont mellett is – jelezte. Majd felhívta a figyelmet arra, hogy ezekre javarészt programokat is szerveztek az önkormányzatban, közpénzen.

Azt, hogy Pikó András a Klubrádióból átülhetett a polgármesteri székbe, azt Udvarhelyi Tesszának, a külföldön kiképzett, USA-ból pénzt hozó hazaárulónak köszönheti és köszöni is.

– írta Kocsis Máté.

Borítókép: Pikó András, Karácsony Gergely, Baranyi Krisztina és Niedermüller Péter (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.