Le akart ugrani a hídról a férfi, parádés, amit a rendőrök megérkezése után művelt

Kemény hajnalon van túl a két bajai egyenruhás.

Forrás: Police2024. 06. 19. 12:34
a fontón a hős rendőrök, Bucséter Zsolt r. törzszászlós és Papp Roland r. őrmester Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valaki arról értesítette a rendőröket szerda hajnalban nem sokkal fél három után, hogy egy férfi átmászott a Sugovica-híd korlátján és valószínűleg öngyilkos akar lenni – írja a rendőrségi portál

Egy, a közelben lévő járőrpáros a helyszínre sietett, ahol látták, hogy a férfi a híd közepén a korláton átmászva, egy kézzel kapaszkodik. A rendőrök azonnal mentőt kértek a helyszínre, miközben próbálták megnyugtatni a férfit, aki nem volt együttműködő, és nem akart visszamászni a hídra.

A rendőrök és az időközben a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai lépésről lépésre, óvatosan közelítettek a zavart férfihoz, akit folyamatosan próbáltak lebeszélni szándékáról.

Egy kis idő múlva már annyira megközelítették, hogy az egyik rendőr és egy mentős egy hirtelen mozdulattal megfogták az öngyilkossággal fenyegetőző férfit, akit végül sikerült visszaemelni a hídra. A férfinak sérülése nem keletkezett, további ellátásra kórházba szállították.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.