Magyar Péter szurkolás közben is hazudik

A Tisza Párt alelnöke most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő – a kormánytagokkal, fideszes politikusokkal ellentétben nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A gond csak az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

2024. 06. 20. 11:17
Magyar Péter volt feleségével, Varga Judittal és fiaival látható a Puskás Aréna egyik skyboxában Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ki így szurkol, ki úgy” – írta a minap Magyar Péter a közösségi médiában, mellékelve néhány képet, ahol az Európa Bajnokságon jelen lévő magyar szurkolók körében látható, mint a „nép egyszerű fia”. 

Magyar közbeszúrt egy olyan felvételt is, ahol néhány kormánytag, fideszes politikus a VIP-vendégeknek fenntartott lelátón ül valamelyik mérkőzés közben. Hogy még egyértelműbb legyen az üzenet, a Tisza Párt alelnöke a #nemkönnyűazéletavipben hashtaget is odabiggyesztette.

Erről ő valóban sokat tudna mesélni, hiszen korábbi életében, amikor még kormánytagokhoz, kormánypárti politikusokhoz, üzletemberekhez dörgölőzött, gyakran megfordult különféle VIP-páholyokban, vagy az annál is „előkelőbb”, mindenesetre drágább skyboxokban. 

Az alábbi képen például volt feleségével, Varga Judittal és fiaival látható a Puskás Aréna egyik skyboxában. Úgy tudjuk, korábban, amikor csak módja volt rá, ilyen helyeken szurkolt a magyar válogatottnak.

Szóval csak a szokásos: Magyar Péter szurkolás közben is hazudik és átveri a követőit.

Forrás: Facebook

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.