Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Manfred Webernek új csatlósa van, Menczer Tamás kemény üzenetet küldött nekik

A magyar álláspont nem fog változni, akárhányszor is támadják.

2024. 06. 28. 13:16
Fotó: Menczer Tamás/ Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Huszonegy Magyarország-ellenes határozatot fogadott el, szavazott meg a magyarellenes Manfred Weber és az általa vezetett Néppárt az Európai Parlamentben – kezedte új Facebook-videóját Menczer Tamás.

– Támadtak bennünket sok mindenért, támadtak bennünket a Szuverenitásvédelmi Hivatal miatt, támadtak bennünket az LMBTQ-jogok miatt. Támadtak azért is, mert szerintük Magyarország nem demokrácia, és támadtak azért is, hogy ne kapjuk meg a Magyarországnak járó uniós forrásokat – fogalmazott.

– A huszonegy Magyarország-ellenes, 

Magyarországot támadó határozatból 19-et megszavazott a momentumos Donáth Anna és Cseh Katalin.

Nem tudjuk, hogy a maradék két alkalommal mi történt, valószínűleg nem voltak ott – szúrt oda az EP-ből idén kiesett momentumosoknak a politikai igazgató.

– De Gyurcsány Ferenc felesége és a többi baloldali politikus is folyamatosan megszavazta a Magyarországot támadó határozatokat. 

Látható tehát a szövetség Manfred Weber és a magyar baloldal között, és ehhez a szövetséghez csatlakozott most Magyar Péter

– tette hozzá.

– Azért támadnak bennünket, mert nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. Azt tudjuk mondani Manfred Webernek és csatlósainak, hogy a következő huszonegy támadás után sem fog változni a magyar álláspont – hangsúlyozta.

Borítókép: Illusztráció (Menczer Tamás/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.