Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Menczer Tamás: A magyar emberek világosan megértették a választások tétjét

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója köszönetet mondott a választóknak.

2024. 06. 09. 19:36
Fidesz eredményváró Menczer Tamás
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki leadta a szavazatát. Látható, hogy ez minden idők legmagasabb részvétele, akár európai parlamenti, akár önkormányzati választásról beszélünk. Ez azt mutatja, hogy a magyar emberek világosan és pontosan megértették a választás tétjét, hogy háborút vagy békét akarunk – fogalmazott Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója nem sokkal az urnazárás után a kormánypártok eredményváró rendezvényén, a budapesti Bálna honvédelmi központban.

Külön köszönetet mondott azoknak, akik a Fidesz–KDNP-t és a békepárti politikát támogatták a választáson.

Fidesz eredményváró Menczer Tamás
Fotó: Kurucz Árpád

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője pedig megköszönte az aktivisták munkáját, akik segítettek abban, hogy eljusson a választókhoz a béke hangja.

Borítókép: Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója és Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.