Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Menczer Tamás helyretette a baloldalt a Parlamentben + videó

A politikus szerint a választás világosan megmutatta, hogy a magyar emberek egyetértenek a kormány békepárti álláspontjával.

2024. 06. 11. 16:12
MENCZER Tamás
Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Semmilyen kétség nincs azzal kapcsolatban, hogy a baloldal az maradt, ami eddig volt, és Brüsszelben és mindenhol máshol nagy szorgalommal, tendenciózusan és folyamatosan elárulja a magyar érdeket – jelentette ki közösségi oldalára felöltött új videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás a Parlamentben szólalt fel, és azt mondta a baloldali képviselőknek: – Ezért zavarták el a magyar emberek önöket tegnap újra és sokadszor.

– Nagyon sajnálom, hogy a momentumos képviselők már nincsenek itt, mert nagy szeretettel akartam őket üdvözölni itt a Házban, és megkérdezni, hogy ma már turistajeggyel jöttek, vagy még mint képviselők

– fogalmazott a politikus. Hozzátette: ezt már nincs lehetősége megkérdezni. Meg akarta kérni Szabó Tímeát a „nullaszázalékos Párbeszédtől”, hogy adja át ezt az üzenetet, de már neki sincs lehetőség ezt mondani.

– A választás világosan megmutatta, hogy a magyar emberek megértették és egyetértettek azzal, hogy ez a választás háborúról vagy békéről szól, és a magyar emberek nagy többsége támogatja a békepárti miniszterelnököt és békepárti kormányt, a Fidesz–KDNP-t – összegzett Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.