Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Nagy akcióba kezdett a rendőrség a Balatonnál + fotók

Számos helyen tartottak éjszakai razziát.

Forrás: Rendőrség2024. 06. 30. 19:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balaton-parton szombat éjjel bűnügyi-rendészeti ellenőrzést tartottak a rendőrök és társszervezetek munkatársai – közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Június 29-én éjszaka a Balatonalmádi, a Balatonfüredi és a Tapolcai Rendőrkapitányságok közigazgatási területein végeztek ellenőrzést a Készenléti Rendőrség megerősítő erőivel, valamint a halőrökkel együtt.

Az akció fő célja a bűncselekmények megelőzése, megszakítása, valamint a közbiztonság és közrend fenntartása volt.

A hatóságok elsősorban a belvárosok forgalmas közterületeire és szórakozóhelyeire, valamint környékükre koncentráltak, de ellenőrizték a horgászokat is. A Veszprém vármegyei rendőrök a nyári idegenforgalmi idényben folyamatos ellenőrzéseket tartanak majd, ezzel is hozzájárulva az itt lakók és pihenni érkezők biztonságához és gondtalan időtöltéséhez.

Forrás: Rendőrség

Borítókép: Az akció (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.