Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Részletek derültek ki a tegnapi horrorbalesetről, egy nyugdíjas égett halálra

A balesetet okozó idős nő közel tíz kilométert haladt a forgalommal szemben.

2024. 06. 13. 22:43
baleset az M86-os gyorsforgalmi úton
Forrás: Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán két személyautó és egy kamion ütközött össze Répcelak közelében, az M86-os autóút 118-as kilométerszelvényénél Győr irányába, az esetről a Magyar Nemzet is beszámolt. Most újabb részletek derültek ki a balesetről. A Győr irányba vezető oldalon forgalommal szemben nagy sebességgel haladt egy autó. A szabálytalan kocsi először egy másik autónak ütközött, utána pedig frontálisan nekicsapódott egy kamionnak. 

Az ütközések után a szabálytalanul haladó autó kigyulladt és hatalmas lángokkal égett, a sofőr pedig eszméletét vesztette.

A másik jármű sofőrje és utasai az ütközés után kiszálltak az autóból, az égő autó sofőrjét a helyszínen tartózkodók húzták ki a lángoló roncsból – közölte a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Hozzátették: a helyszínre érkező tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett járműveket, és vízsugárral megakadályozták, hogy a személyautó lángjai a többi gépjárműre is átterjedjenek, majd eloltották a tüzet. A tűzoltók továbbá megszüntették a forgalmi akadályt, és felitatták az ütközés miatt a kamionból az úttestre folyt olajat.

baleset az M86-os gyorsforgalmi úton
Fotó: Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Nem tudom, milyen sebességgel ment a Toyota, a kiégett autó, de a sávokat egy szalagkorlát választja azon a szakaszon, ami teljesen szét volt törve, meg a kamion eleje is. A másik kocsi meg teljesen, nagyjából vázig ki volt égve 

– idézte a Bors az egyik szemtanút.

A 112 Press úgy tudja, hogy a kiégett autót egy 74 éves nő vezette, aki minden segítség ellenére sem élte túl a balesetet. Információik szerint a kamion sofőrje is súlyosan megsérült, bár a fülkéből még kiszabadult, válságos állapotban vitték kórházba.

A portál szerint az asszony közel tíz kilométer hosszan haladt szemben a forgalommal, azonban még nem lehet tudni, hogy miért hajtott fel rossz irányba az útra. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. 

 

Borítókép: A baleset helyszíne (Forrás: Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.