Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Karácsony Gergely négy nap után kelletlenül visszahívta Vitézy Dávidot telefonon

A főpolgármester elnézést kért, amiért lapáttal akarta agyonverni kihívóját.

2024. 06. 13. 20:49
KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Lakatos Péter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ma este a Partizánban, Gulyás Mártonnak tett ígéretét betartva, az adást követően visszahívott Karácsony Gergely főpolgármester, így végre sor került a választás estéjén általam kezdeményezett telefonbeszélgetésre” – írta a közösségimédia oldalán közzétett bejegyzésében Vitézy Dávid. 

A korrektség jegyében fontosnak tartom rögzíteni: a kiszivárgott hangfelvételeken elhangzott mondataiért, miszerint lapáttal fog agyonverni a kampányban, Karácsony Gergely elnézést kért, amit természetesen elfogadtam

– írta Vitézy, majd hozzátette, bízik benne, hogy akármi is lesz a jogorvoslatok és az újraszámlálás végeredménye,  helyre tudják állítani a normális emberi hangnemet. 

A választási jogorvoslatok kapcsán röviden ismertettük egymással a közvélemény számára már bemutatott érveinket, ez ügyben a holnapi újraszámlálás és a további esetleges jogorvoslati folyamatok végeredménye lesz döntő

– tette hozzá a főpolgármester-jelölt, aki posztjában megismételte, a Nemzeti Választási Iroda jogerős eredményeit mindenféleképpen el fogja fogadni, attól függetlenül, hogy ki lesz a győztes. 

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.