Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Újabb dokumentum látott napvilágot Trippon Norbert korrupciógyanús ügyében

Ahelyett hogy Újpestet szolgálnák, szétlopják a kerületet.

2024. 06. 06. 13:09
Trippon Norbert, a IV. kerület gazdaságért, költségvetésért, városüzemeltetésért és projektmenedzsmentért felelős DK-s alpolgármestere (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb terhelő bizonyíték került az Origo birtokába, amely bizonyíthatja azt, hogy Trippon Norbert volt az újpesti korrupciós hálózat szervezője. Eddig is erős volt a gyanú, hogy a baloldal újpesti polgármesterjelöltje szervezője volt annak a korrupciós hálózatnak, amelyben az újpestiek pénzéből újíthatták fel a Trippon család házát a SZIN-KER megbízásaiért cserébe, de előkerült egy dokumentum, ami bizonyíthatja ezt. 

A semmilyen munkát nem végző Motingatlan és L. Anita (Trippon felesége) közötti szerződés tervezetét, Trippon Norbert városházi beosztottja, Borbíró Zoltán véglegesítette.

forrás: Origo

 

 


Borbíró Zoltán, a Trippon Norbert, mint gazdasági alpolgármester alá tartozó, Újpesti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság projektmenedzsere.

 Vagyis egy olyan személy, akinek az újpestiek vagyonának kezelése lett volna a feladata, és semmilyen köze nem lehetett volna Trippon Norbert magánügyletéhez, házának felújításához.

Ez is azt mutatja, hogy egy olyan korrupciós hálózat épülhetett ki Budapesten és azon belül Újpesten is, 

amely egyrészt állt a visszaosztó SZIN-KER Zrt.-ből, a helyette rendszeresen számlázó Motingatlanból és a SZIN-KER-t rendszeres megbízásokkal ellátó, DK-s politikusokból és mögöttük lévő háttéremberekből.

 

Borítókép: Illusztráció (fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.