Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Újabb szemtanú szólalt meg: Magyar Péter azt hiszi magáról, mindent megtehet

Egyre több részlet derül ki a baloldal üdvöskéjének átmulatott éjszakájáról.

Forrás: Ripost2024. 06. 22. 16:36
20240505_Magyar Péter Debrecen_HBN-22
20240505 Debrecen Magyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygyűlését. Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló HBN Képen: Magyar Péter jogász, Tisza párt alelnöke Fotó: Molnár István Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Széles körben váltott ki felháborodást Magyar Péter pénteken kirobbant újabb botránya, amelyben a baloldal új vezetője politikushoz nem méltó módon lerészegedett egy drága belvárosi szórakozóhelyen, és végül a biztonsági őrök vezették ki onnan. A Ripost információi szerint a dulakodás közben Magyar Péter elvette az egyik vendég telefonját, aki éppen őt videózta. A férfi feljelentést tett az ügyben.

 

A Dunában végezhette a telefon

Fontos szerepe lehet az egyelőre garázdaság miatt megindult rendőrségi eljárásban annak a szemtanúnak aki látta, amikor a belvárosi szórakozóhelyről  botrányokozás miatt eltávolított Magyar Péter a Lánchíd mellett a rakparton bedobta a Dunába az erőszakkal elvett telefont – írták.

Az újabb szemtanú a lap szerkesztőségénél jelentkezett, és részletesen elmondta, hogy a „bizonytalan léptekkel közlekedő”, erősen ittas politikus kivette a zsebéből és egy „laza mozdulattal” a rakpart lépcsőjéről a vízbe dobta a készüléket. Nyilvánvalóan azért akart megszabadulni tőle, mert tudta, hogyha megtalálják nála, bizonyíték lehet a lopásra.

A Ripost úgy tudja, hogy a telefon tulajdonosa az V. Kerületi Rendőrkapitányságnál tett feljelentést az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt. Hivatalosan egyelőre annyit tudni, amit az a rendőrség válaszolt:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.”

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Hajdú-bihari Napló/Molnár Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.