Világhírű lett a budapesti nyilvános vécé, de nem azért, amiért gondolná

Sokba kerül a használat, de nem azért.

Forrás: Világgazdaság2024. 06. 03. 15:00
Fotó: Herendi Dániel
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyorsan terjed a híre a világban annak a budapesti nyilvános vécének, ahová ezer forintért lehet betérni – adta hírül a Világgazdaság. Ez a Dorottya utcai Madame Tussauds épületében kialakított Pop&Roll Art Toilet.

Az ötletes belsőépítészeti megoldások Kiss Miklós dizájner és képzőművész tervei alapján valósultak meg. A közösségi médiában pillanatok alatt ismertté vált közvécé tervezőjének nemrég zárult a művészeti kiállítása a rendhagyó térben, ahol csaknem száz műalkotást mutattak be.

A tíz női és tíz férfivécé mindegyike máshogy néz ki, a fülkék egyedi kinézetet kaptak. Az ezerforintos belépő megfizetése után bárki megcsodálhatja a rendhagyó alkotást. A turisztikai attrakcióként szolgáló projektet továbbiak is követik majd. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.