Zalaegerszegen is csúcsra jár a kampány + videó

A piacon kezdtek az egymillió találkozás napja alkalmából a kormánypárti politikusok.

2024. 06. 08. 17:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zalaegerszeg sem maradt ki a kampányhajrából, a  Zala vármegyei székhelyen 

 Vigh László, Zala vármegye I. számú választókerületének országgyűlési képviselője, valamint Balaicz Zoltán, a párt zalaegerszegi polgármesterjelöltje buzdította a választókat a szavazásra. 

Az egymillió találkozás napja alkalmából a kormánypárti politikusok a III. göcseji kézművesnapon beszélgettek több termelővel és a piacra látogatókkal.  A Zala vármegyei hírportál beszámolója szerint többségüket ismerősként köszöntötték, hiszen nem először találkoztak egymással a zalaegerszegi Göcseji Tudásközpont rendezvényein.

A zalaegerszegi piacon járt Vigh László és  Balaicz Zoltán (Forrás: Facebook)

– Én már 69 éve veszek részt a választásokon. Amióta csak lehet, pláne amióta szabadon lehet, szívesen teszem. Biztosra veszem, hogy minden rendben lesz holnap –  mondta egy ott élő hölgy. A Mancs kézművesműhely tulajdonos őstermelői, Pogács András és Pogács-Iván Mónika  úgy fogalmazott, jófelé fognak szavazni vasárnap. 

– Nem szeretnénk háborút, féltjük a gyerekeinket. A béke mellett állunk ki, és ez határozza meg a holnapi voksolásukat

– jelentette ki Némethné Zsiga Teréz és Németh István. A baki Iványi Eszter szívesen jár a zalaegerszegi piacra. Úgy vélekedett, minden választás fontos, hiszen az elkövetkező évekre döntjük el, hogy ki vezeti az országot, ki vezeti a falut.

Balaicz Zoltán polgármesterjelölt úgy fogalmazott, az elmúlt hetekben és hónapokban több ezer emberrel találkoztak személyesen, 14 ezer támogatást gyűjtöttek össze és 16 ezer zalaegerszegi polgárt hívtak fel. 

– Az egymillió találkozás szombati napjával minden eddiginél nagyobb kampányhajrát hajtunk végre. Újra felhívjuk a támogatóinkat és újra találkozunk a zalaegerszegi polgárokkal, biztatva őket a június 9-i önkormányzati és európai parlamenti választáson való részvételre

 – mondta el Balaicz Zoltán.

 

 

Borítókép: Vigh László és Balaicz Zoltán (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.