Baleset az M1-esen, lezárás az M7-esen, vasúti gázolás Zalában

Forgalmi és közlekedési információk kedd reggel.

2024. 07. 23. 6:47
Fotó: Katona Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gázolás történt a Celldömölk–Ukk–Zalaegerszeg vonalon, ezért jelenleg szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között – olvasható a MÁV közösségi oldalán. Egy Zalaegerszegről Celldömölkre tartó vonat gázolt el egy embert Zalaszentivánnál.

A helyszínelés ideje alatt Zalaegerszeg és Zalaszentiván között pótlóbusz szállítja az utasokat.

Várhatóan délelőttig hosszabb eljutási időre lehet számítani a Celldömölk–Ukk–Zalaegerszeg vonalon, valamint a Göcsej InterCityk esetében.

Összeütközött egy személyautó és egy kamion Mosonmagyaróvárnál, az M1-es autópálya 158-as és 159-es kilométerszelvényénél, Hegyeshalom irányába – közölte a katasztrófavédelem. A város hivatásos tűzoltói vonultak ki a műszaki mentéshez, áramtalanították a járműveket. A sztráda érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom.

Az M7-es autópályán még tart a híd karbantartása a Kőröshegyi völgyhídon a 120-as és a 123-as kilométer között,

emiatt a forgalom elől elzárták a belső sávot.

A Balaton-felvidéken javában tart a hagyományos Művészetek Völgye fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig. A rendezvény ideje alatt a hét és fél tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula–Halimba–Zalahaláp–Tapolca útvonalra terelik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Katona Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.