Baleset miatt terelve közlekedik a hatos villamos

Egymásba hajtott két személykocsi a XI. kerületben, a járművek pedig akadályozzák a forgalmat.

2024. 07. 15. 8:26
Budapest, 2023. május 1.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 6-os vonalán közlekedõ Siemens Combino Supra villamos a Margit körút forgalmában, a Margit híd budai hídfõjénél.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Fotó: MTVA/Róka László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset miatt a 6-os villamos terelve, a Móricz Zsigmond körtér helyett Újbuda-központig jár – tudatta az MTI. A Katasztrófavédelem azt közölte hétfő reggel, hogy egymásba hajtott két személykocsi Budapest XI. kerületében, a Karinthy Frigyes és a Budafoki út kereszteződésében.

A járművek a villamossínekre sodródtak, így akadályozzák a kötött pályás közlekedést.

A Budapesti Közlekedési Központ azt írta a Facebook-oldalán, hogy a 6-os villamos nem érinti a Budafoki út–Karinthy Frigyes út és a Móricz Zsigmond körtér megállót a baleset miatt. Az Újbuda-központ és a Móricz Zsigmond körtér között a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamos, illetve az M4-es metró igénybevételét ajánlják.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.