Csülkök, kolbászok társaságában termesztette a cannabist egy szegedi férfi + videó

Egy rejtekajtó vezetett az ültetvényhez.

2024. 07. 10. 8:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben találtak rá a rendőrök arra a cannabis-ültetvényre, ahol összesen százhárom tő marihuánát és a termesztéshez használt eszközöket találtak. 

A rendőrség beszámolója szerint a rejtekhely egy szegedi húsfeldolgozó üzemben volt, ahol az illatozó sonkák és kolbászok mellett a cannabis is helyet kapott. 

Forrás: Police.hu

A növények szépen fejlődtek, hála a gondos felszerelésnek: a helyszínelők hővédős növénytermesztő sátrakat, párásító, légkeverő gépeket, szűrőket, valamint tápszereket is találtak.

A szépen gondozott ültetvény mellett a nyomozók az egyik melléképületben 1331 gramm leszüretelt termésre bukkantak.

A gondos szüretelés sem maradt el a húsfeldolgozóban Forrás: Police.hu

P. Gyulát a nyomozók elfogták, jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.