Emberölés miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök + videó

Egy eltűntként bejelentett ember is előkerült a fővárosban.

2024. 07. 23. 8:34
Illusztráció Fotó: Facebook/BRFK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint ötven személyt, köztük egy emberölés miatt keresett férfit fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai egy fővárosi körözési akcióban.

A rendőrség tájékoztatása szerint három kerületben, a XV., a XVI. és a XXII. kerületi rendőrkapitányságokkal 482 körözési eljárást elemeztek, majd július 1. és 15. között 51 embert fogtak el, akiket többek között

rablás, súlyos testi sértés, kábítószer birtoklása, csalás, ittas és bódult vezetés, illetve meg nem kezdett szabadságvesztés letöltése miatt kerestek. Ezenkívül egy eltűntként bejelentett embert is megtaláltak.

Az egyik hatvankét éves férfit emberölés miatt keresték, mert a megalapozott gyanú szerint még 2021. november 13-án a főváros XV. kerületében olyan súlyosan bántalmazta lakótársát, hogy belehalt sérüléseibe. A gyanúsítottat a IV. kerületben, a Szabadság parkban fogták el.

A IX. kerületben, egy buszon fogták el azt a férfit, aki ellen hét elfogatóparancsot adtak ki öt év meg nem kezdett szabadságvesztés, lopás, kábítószer birtoklása, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és csalás miatt.

Egy hivatalos személy elleni erőszak miatt körözött negyvenkilenc éves nő tartózkodási helyét a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével derítették ki, majd a VIII. kerületben fogták el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: BRFK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.