Hatszor szúrta meg volt élettársát egy férfi, hajtóvadászattal kapta el a rendőrség

Az egyik szúrás szíven érte a nőt, életveszélyes állapotban van.

Forrás: MTI2024. 07. 18. 14:50
rendőrautó
illusztráció Forrás: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elrendelte a Pécsi Járásbíróság csütörtökön egy hónapra annak a baranyai fiatalnak a letartóztatását, aki a gyanú szerint életveszélyesen megkéselte volt élettársát és egy másik férfit szombaton Komlón – közölte a bíróság.

A 22 éves aranyosgadányi férfi ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és zaklatás miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A férfi a gyanú szerint szombat délután egy komlói ház hálószobájában keveredett szóváltásba volt barátnőjével; 

a nőt hatszor megszúrta egy konyhakéssel, majd az ott tartózkodó férfit is megsebesítette. A szúrások a nő karját, mellkasát, lapockáját érték, az egyik elérte a szívét is.

A nő és a férfi is életveszélyesen megsérült, életük megmentése érdekében mindketten műtéten estek át, jelenleg is életveszélyes állapotban vannak. A gyanúsított hétfőn telefonon felhívta volt barátnője apját, akit megfenyegetett azzal, hogy az egész családot ugyanúgy megszurkálja, mint a nőt.

A férfi ellen hajtóvadászat indult és elfogatóparancsot adtak ki; végül hétfőn éjfél előtt fogták el Budapesten.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.