Holttestet találtak a Nádastóban

Vízbe fulladt egy férfi a sándorfalvai strandon.

2024. 07. 21. 10:47
Budapest, 2019. június 26.
A Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárai dunai gyakorló merülést végeznek a Margitszigetnél 2019. június 26-án.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vízbe fulladt egy férfi szombaton a Sándorfalva melletti strandon – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Szombaton délután négy óra körül érkezett bejelentés, hogy a Nádastó Szabadidőparkban, az élővízi strandon a családtagjai egy férfit keresnek, aki korábban a vízben úszott. A helyszíni egységek megkezdték a tó átvizsgálását, és fél nyolckor

megtalálták a vízben a keresett férfi holttestét.

A kutatásban részt vevő Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat a közösségi oldalán azt írta: munkatársaikat a katasztrófavédelem műveletirányítása riasztotta Sándorfalvára egy fürdőhelyen eltűnt személy keresésére. A helyszínre két búváruk vonult ki, akik a tűzoltókkal együtt keresték az eltűntet. A holttestet az egyik búváruk találta meg, miután tűzoltók szonárja jelezte az elmerült férfit.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.