idezojelek

Magyar Péternek befellegzett, újdonsült magyargyűlölő cimborája lökheti szakadékba

Összenő, ami összetartozik.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined
Fotó: Facebook

Felhévizy örömmel olvasta, hogy a múlt heti jegyzete nagy karriert futott be a baloldalon is. Ennek a figyelemnek megvolt a maga oka, Magyar Péternek a legnagyobb rajongói, támogatói kiakadtak azon, hogy Reinfrank néni, a ház szócsöve elmesélte, hogy bizony az emberek között járva egyre többen vélekednek úgy, hogy a baloldal diszkóbotrányról elhíresült új figurája alkalmatlan politikusnak. Ezt nem tudták megemészteni az őt támogató média munkatársai és az őt feltétel nélkül, vakon követők. Természetesen nem azért volt a felháborodás, mert Félix olyan parádés jegyzetet rittyentett, sokkal inkább azért, mert megijedtek a nép hangjától, a vox populitól. Hiszen Reinfrank néni ténylegesen az emberek között jár kel nap mint nap, és nagyon jól látja, érzi a tendenciákat, változásokat. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a hét további bizonyítékokkal szolgált a Tisza Párt és Magyar vesszőfutására. Nem volt elegendő a pár napja kirobbant botrány, Ursula von der Leyent másodszor is megválasztották az Európai Bizottság vezető pozíciójába, a titkos szavazáson 401 voksot kapott. Ez nem is volt akkora meglepetés, bár sokan úgy érezték a jobboldalon, hogy nem biztos a német politikus megválasztása. Az azonban már üzenetértékű volt, hogy Magyar Péter személyében újabb követőt kapott a háborúpárti brüsszeli politikus. Magyar a Facebookon osztotta meg, hogy személyesen is találkoztak a szavazást megelőzően, és azt is felfedte, hogy a politikust Magyarországra invitálta. 

Magyar Péter és pártjának brüsszeli politikusai minden valószínűség szerint beálltak a sorba és a magyargyűlölő Weber néppárti szavazógépei lettek. Magyar Péter újdonsült cimborája, Manfred Weber az egyik legelutasítottabb politikus Magyarországon. Ursula von der Leyenről nem is beszélve.  A régi-új elnököt a magyar emberek akarata ellenére szavazták meg újra elnöknek, a támogatók élén Magyar Péterrel és képviselőtársaival – a Nézőpont Intézet felméréséből kiderült, hogy a hazai választók 51 százaléka nem támogatta Von der Leyen újraválasztását. 

– Az álmoskönyvek szerint nem a legjobb dolog, ha olyan politikusok jelennek meg egy párt körül, akiket a magyar emberek finoman szólva nem kedvelnek. Így nagyon könnyen előállhat az a helyzet, hogy bizony Magyar Pétert újdonsült magyargyűlölő cimborája lökheti a szakadékba. Mert a magyar emberek nem felejtenek és keményen megbüntetik azokat a politikusokat, akik a hazájuk ellen politizálnak, olyan embereket követnek, akik rosszat akarnak a magyaroknak – gondolta magában Felhévizy, majd levitte a szemetet a kukába, ne büdösödjön a lakásban ebben a melegben.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Gyurcsányné hazudott és rágalmazott

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.