idezojelek

Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

A Trump elleni merénylet sok mindent a felszínre hozott

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Fotó: Hatlaczki Balázs

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Európai Parlament balliberális többsége nem akarja elítélni az erőszakot, nem akarja elítélni a Donald Trump elleni merényletet. Ebben a témában kezdeményezett vitát a Patrióták Európáért frakció kedden az Európai Parlamentben, ahol a Tisza Párt képviselői is tartózkodtak, tehát nem ítélték el a merényletet.

Szörnyű dolog ez, de valljuk be, nem meglepő, hiszen a béke helyett is a háború pártján állnak ezek a baloldali képviselők. Most legalább elvállt az ocsú a búzától, kiderült a csúnya titok, amit eddig a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar a kampányban igyekezett leplezni, nem más ő, mint a dollárbaloldal új figurája. Közben itthon sem állt meg az élet, a baloldali megmondóemberek itt is beindultak. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt pénzügyminiszter, Oszkó Péter is elmondta a véleményét a Trump–Orbán-kapcsolatról:

[…] Donald Trump esetleges győzelme végül csalódást okozhat a választáshoz nagy reményeket fűző Orbán Viktornak: az USA Kína-politikája még keményebb lehet, Trump gazdaságpolitikája pedig több hátránnyal, mint előnnyel járhat Európa, ezen belül is a legfőbb magyar exportpiacnak számító Németország számára – mondja Oszkó Péter. Ez végső soron tovább gyengítené a magyar gazdaság amúgy sem rózsás kilátásait. […]”

Oszkó Péter (Forrás: YouTube)

Oszkó szavainak érdekessége az az, hogy pont a napokban beszélgettünk egy baráti társaságban, ahol arról volt szó, hogy a baloldal, amikor már úgy látja, Trump fog győzni a novemberi elnökválasztáson, el fogja kezdeni majd adagolni, hogy Trump győzelme mégsem olyan jó Orbánnak.

Eljött a pillanat, Oszkó az első fecske, gyanítom, sorra szólalnak majd meg – természetesen szakmai alapon – a balos megmondóemberek, hogy Orbán nem örülhet majd igazán egy esetleges Trump-győzelem esetén.

Ismét lelepleződött a díszes társaság, Magyartól egészen Oszkóig.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Hatlaczki Balázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.