idezojelek

Ennyi volt, Magyar Péternek vége, közeli barátja okozhatja a vesztét

Így múlik el a világ dicsősége…

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix szabadságon volt a héten, ráadásul vízpart közelében, de még így is nehéz volt elviselni a hőséget. Természetesen egy hírlapíró nem tud úgy nyaralni, hogy ne kövesse a közéleti eseményeket. Tehát képben volt minden történéssel kapcsolatban, mégis tudott neki meglepetést okozni Reinfrank néni, aki már a parkolóban elkapta és mesélni kezdett a dollárbaloldal diszkóbotrányáról elhíresült új figurájáról.

– Szerkesztő úr, ne haragudjon, hogy már itt a kocsijánál szóval tartom, látom, most ért haza,, biztos fáradt. Csak egy pár mondat erejéig tartom fel. Képzelje, Félix, ennyi volt, Magyar Péternek vége. Nem hagyja munka nélkül a hatóságokat a politikába csak pár hónapja beszállt Magyar Péter, hiszen nemcsak a sajtó hangos a különböző botrányaitól, több ügyben már fel is jelentették a baloldal messiását. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Van itt minden: volt házastárs állítólagos zsarolása és lelki terrorban tartása, balhé egy diszkóban, erőszakoskodás és agresszív viselkedés egy randevún. Már ezek a botrányos ügyek elegek lennének ahhoz, hogy vége legyen a botcsinálta politikusi karriernek, azonban ez nem minden. Nagy Ervin, a Magyar táskahordozójává vált színész a 444-nek adott egy interjút, ahol elmondta, hogy szívesen vállalná a kulturális minisztérium vezetését egy esetleges Magyar Péter-kormányban. Ezt az RTL-nek nagyképűen meg is erősítette. Kiderült a művész úr szavaiból, hogy bizony itt már pozíciók osztogatása megy a háttérben. Erre szokták pestiesen mondani, hogy nagy lett az arc. 

De ez a politikai életben nagyon rossz ajánlólevél. Ez vissza fog ütni, szerkesztő úr. Van nekem egy ismerősöm, a piacról ismerem, Klárika. Sajnos ő a Tisza Pártra szavazott a választáson, azonban tegnap azt mondta, hogy nagyot csalódott, és soha többé nem adja a szavazatát egy ilyen emberre. Megyek is, szerkesztő úr, pakoljon csak nyugodtan – mondta Reinfrank néni, és elviharzott a kisközért irányába.

– Azt kell mondanom, hogy megint igaza van a ház kedves szócsövének, ilyen hatalmas, az emberek túlnyomó többségének a felháborodását kiváltó botrányok nagyon könnyen okozhatják a baloldal új figurájának vesztét. Így múlik el a világ dicsősége, sic transit gloria mundi – gondolta magában Felhévizy, majd elindul a bőröndjével a lift felé. Közben arra az elhatározásra jutott, hogy sokszor az ember fáradtabb a szabija után, mint előtte.

Borítókép: Nagy Ervin színművész és a diszkóbotrányáról elhíresült baloldali politikus, Magyar Péter (Fotó: Hatlaczki Balázs)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.