idezojelek

Váratlan helyről érkezett hatalmas pofon Magyar Péternek

Erre senki sem számított.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Vásárhelyi Mária volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. Orbán Viktor egyik legnagyobb hazai ellenfele, a rendszeresen és menetrendszerűen nagy vehemenciával, ugyanakkor sértődötten nyilatkozgató szociológus ezúttal a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar Péterről mondott szokatlanul kemény véleményt:

 „Rémülten és csodálkozva figyelem, hogy a baloldali és liberális szavazók egy része egy olyan embert támogat – majdnem fenntartások nélkül –, akinek alig van olyan mondata, amivel amúgy egyetért egy baloldali-liberális ember. […] Nem hiszem, hogy ezzel a koncepciótlan, ide-oda kapkodó, igazából tartalmatlan politikával hosszú távon felszínen lehet maradni, őt egy politikai divatjelenségnek gondolom. A kilátástalanság és reménytelenség termékének látom őt, ahogy Márki-Zay Péter is az volt.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vásárhelyinek igaza van, Magyar elvakult követői bizony fenntartások nélkül mennek utána. Már a saját szemüknek sem hisznek, a dollárbaloldal új figurájának vérlázító, gusztustalan diszkóbotrányát is elnézik neki.

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha lesz olyan mondata, gondolata Vásárhelyi Máriának, amivel egyet tudok érteni. Most eljött ez a pillanat is, gyanítom, nem lesz többször ilyen.

 Jegyezzük meg!

Borítókép: Vásárhelyi Mária (Forrás: YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Egy szabadkőműves önleleplezése

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A valóság a patrióta erőket segíti

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Légy önmagad, Európa!

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Az öngólok Európa-bajnoksága

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.