Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

idezojelek

Udvaros Dorottya meglépte a váratlant, a Katona József Színházban kötött ki

Vannak még véletlenek.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Gulyás Márton vendége volt Udvaros Dorottya. A Kossuth-díjas színművész a Partizánban beszélt az édesanyjáról, Dévay Kamilla színművészről, összehasonlította a Jordán-, az Alföldi- és a Vidnyánszky-érát, szóba került a jelenlegi igazgató színházfelfogása és természetesen a sajnálatos baleset is. Udvarosnak nem kínáltak új szerződést a Nemzetiben, így kenyértörésre került sor. Azt azonban tegyük hozzá, hogy színésznő aláírta a szerződését, tehát játssza tovább a szerepeit.

Mint ahogy a Nemzetiből elszerződött színészek – kivétel nélkül.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezért nyilvánvalóan sértődött, mégis inkább Vidnyánszky sértődöttségéről beszélt az interjúban. Majd sejtelmesen úgy fogalmazott, hogy utolsó beszélgetésükkor megkérdezte a színházigazgatót, nem akar-e inkább hátrébb lépni a hatalmi pozíciótól, és visszatérni az alkotói élethez. Az igazgató nem adott egyértelmű választ, de Udvaros szerint olyasmit sugallt, hogy nem teheti. Miért ne tehetné? A színésznő erre nem tért ki, csak körmönfont módon a levegőben hagyta ezt az állítását. 

Gulyás Márton az egész beszélgetésben a tőle megszokott módon igyekezett a kormányt valahogy negatívan belekeverni a beszélgetésbe. 

Hellyel-közzel sikerült is neki, bár Udvaros igyekezett kerülni a nyílt állásfoglalást. Gulyás azonban arról érdekes módon elfelejtett kérdést feltenni a színésznőnek, hogy a Katona József Színház új műsortervében már Udvaros Dorottya is látható lesz. Mint ismert, a Máté Gábor vezette Katona DK-tagoknak adott jelentős kedvezményeket

Vannak még véletlenek.

No komment…

Borítókép: Képernyőfotó

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Negyvenegy bánatos szavazat

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Az amerikai birodalom hanyatlása

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A baloldal történelmi pszichopátiája

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Sikerrel járt az RMDSZ mozgósítása

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.