Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

idezojelek

Orbán Viktor zseniális jobbegyenese letarolta a baloldal gyalogságát

A gyűlölködő O1G-kommandó láthatóan se kiköpni, se lenyelni nem tudja a magyar miniszterelnök lépését.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Mint arról korábban beszámoltunk már most támadásba lendült a nemzetközi balliberális média és igyekszik megbontani az európai jobboldal egységét. Arról írnak, hogy az Orbán Viktor nevével fémjelzett új patrióta pártcsoport le akarja rombolni a meglévő nemzeti konzervatív frakciókat, és azok kárára akar erősödni. Azonban nem csak a nemzetközi baloldalnál verte ki a biztosítékot a vasárnap Bécsben bejelentett új pártcsoport. A hazai baloldal gyalogsága, a megmondóemberek egymás után hüledeztek, gonoszkodtak, próbálták a maguk szája íze szerint narrálni a történéseket. Az SZDSZ egykori prominense, Szent-Iványi István például az ATV-ben igyekezett minél jobban kisebbíteni a jelentőségét az új európai jobboldali formációnak, mondván, porszem lesz csupán Brüsszelben, még ha sikerül is tető alá hozni a frakciót. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legjobban talán a baloldal leghangosabb szószólóját, Juszt Lászlót viselték meg a történések. Korábban már megírtuk, hogy Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol a focipalántákat minősíti, hol pedig orosz zászlónak nézi a magyar lobogót. De sikerült neki nagyon csúnyán belerondítani még a nemzeti ünnepünkbe is, természetesen a Most vagy soha! című film került a céltáblájára. 

Most azonban a szokásosnál is jobban kiakadt az egykori „kezitcsókolom” riporter. Nagyon nem tetszik neki az új patrióta pártcsoport, csúnyán beleszállt az egyik alapítóba, Babisba:

„Orbán ismét »szigorúan az elvek mentén« lép, amikor létre akarja hozni a szélsőjobbos EP-frakciót, miután senki nem kívánta Európában a társaságát. Az új szerelem Babis, aki könnyen rávehető volt az együttműködésre, hiszen a volt cseh miniszterelnök, Csehország második leggazdagabb embere évi 150 milliárd forintos forgalmat generáló cégcsoporttal bír Magyarországon. […]”

Tisztán látszik, hogy Orbán Viktor zseniális ötlete letarolta a baloldali gyalogságot, élükön Juszttal. A gyűlölködő O1G-kommandó bátor élharcosa láthatóan se kiköpni, se lenyelni nem tudja a magyar miniszterelnök lépését, csak vagdalózik összevissza. Ilyen, amikor betalál egy jól irányzott jobbegyenes.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A baloldal történelmi pszichopátiája

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Sikerrel járt az RMDSZ mozgósítása

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A túlélés ellenforradalma

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Woke-ot a sportból – vagy fordítva

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.