Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

idezojelek

Megrázó, személyes élményét árulta el a békemenet miatt megtámadott magyar színésznő

A Jászai-díjas, beregszászi művésznő beszélt az ukrán kényszersorozásokról is.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Fülöp László

Tarpai Viktória volt a vendége ezen a héten Andor Évának a Kontextuson. A színésznő sok mindenről mesélt a műsorban, drámai, személyes történeteket mesélt az ukrán kényszersorozásról, de szóba került a színház, a történelmi szerepek, Vidnyánszky Attila, és természetesen a nemtelen és igaztalan támadások is, amiért szerepelt a békemeneten.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, az idei nagyszabású békemenet nagy hullámokat vert, jelentősen felkavarta a közéletet.  A baloldal jókora pofont kapott akkor, hiszen minden fórumon arról cikkeztek, hogy a Fidesz meggyengült, még egy békemenetet sem tud már összehozni. Ezzel szemben minden idők egyik legnagyobb rendezvénye volt a választások előtt a békemenet. Ezért frusztráltságukban, ahol csak tudták, próbálták kisebbíteni minden fórumon az eseményt. Megjelent az egyik ismert influenszer, Bányai Judit tolmácsolásában egy elképesztően undorító videó is, amellyel a Vidnyánszky Attila által a Margitszigeten színpadra vitt előadást igyekezett porig alázni. Hiába, ezek a balosok mindenhez is értenek. Színésznek és rendezőnek is kitűnők, amellett, hogy páratlan humoruk van. A videót csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak javaslom megtekinteni

 Tarpai Viktória - Fotó: Fülöp László.

Ebben az előadásban szerepelt Tarpai Viktória, aki a szeretet és a tisztelet hangján beszélt a műsorról:

„Meghatározó jelentőséggel bírt, hogy ennyi ember eljött. Mert valóban én azt gondolom, hogy volt már máskor is békemenet, de ez valahogy sokkal erőteljesebben ott volt most az emberek lelkében. Mutatta az a tengernyi ember, hogy ez valóban most sokkal fontosabb talán, mint eddig bármikor. […]”

Fontos beszélgetés, ajánlom megtisztelő figyelmükbe.

Borítókép: Tarpai Viktória (Fotó: Fülöp László)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Kallas oroszokat eszik reggelire

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Világkormány

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Mi a demokrácia ma?

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyarék is a globalisták közé álltak

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.