Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

idezojelek

Kovács Zoltán végzetes baklövése löki szakadékba az ellenzéket

A balos főszerkesztő öngólt lőtt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Képernyőfotó

A Klikk TV Mélyvíz című műsorának az Élet és Irodalom főszerkesztője volt a vendége. Kovács Zoltán a tőle megszokott módon bírálta a kormányt, és beállt abba a mostanság divatos sorba, amelynek tagjai ismételten, ki tudja, hányadszor, a kormány és Orbán Viktor bukását vizionálják. Idézzünk fel pár gondolatot ebből a minden alapot nélkülöző, vágyvezérelt kinyilatkoztatásból!

„Megtörni látszik Orbán 2010 óta tartó szerencsesorozata, ami végigkísérte politikai pályafutását. […] A kormányzó párt nem képes önkorrekcióra, képtelen irányt változtatni, Orbán kezd elfogyni, és egyre inkább kolonc a pártján. Megfigyelhető a folyamat, ahogyan egyre jobban kiszorul az európai politikából. […] A Fideszben még mindig nem értik, mi történt június 9-én.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2010-óta hallgatjuk ezt a különféle baloldali megmondóemberektől, botcsinálta szakemberektől és természetesen baloldali újságíróktól, hogy most jött el Orbán Viktornak és kormányának a vég. Most már aztán tényleg nincs tovább. Ezek a légből kapott mondatok lökik a szakadékba az ellenzéket, hiszen ezzel szemben a tények mást mutatnak. A listán kapott több mint kétmillió szavazat a Fidesz valaha volt legjobb EP-eredménye, és a közel 45 százalékos győzelem a kontinens legnagyobb arányú győzelme is egyben.

Kovács elvtárs, ez lenne a vég? Aligha.

Borítókép: Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője (Forrás: Klikk TV/képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Világkormány

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Mi a demokrácia ma?

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyarék is a globalisták közé álltak

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Aki tagadja a valóságot: elbukik (1. rész)

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.