Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

idezojelek

Vérgőzös támadás: páros lábbal szálltak Hosszú Katinkába

Ez a baloldal, cinizmus és fortyogó gyűlölet.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Mint ismert , vasárnap a római Sette Colli viadalon Hosszú Katinkának nem sikerült megúsznia az olimpiai induláshoz szükséges szintidőt, így biztossá vált, hogy nem lesz ott a párizsi játékokon. 

A 35 éves klasszis ezek után egy pozitív hangvételű üzenetet fogalmazott meg a közösségi oldalán, illetve néhány fényképet is megosztott, amelyeken férje, Gelencsér Máté és kislányuk, Kamília is szerepel.

– Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. Azt hiszem, ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült, és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker… Nekünk egy nagyon boldog évünk van. Köszönöm a rengeteg üzenetet, jó volt megpróbálni kijutni az olimpiára! Mondanám, hogy majd legközelebb sikerül… – írta

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy normálisan gondolkodó, egészséges lelkületű ember ilyenkor arra gondol szomorkodva, hogy egy csodálatos pályafutás valószínűleg véget ért.  Azonban ilyenkor mindig vannak gyűlölködő, beteg lelkületű emberek, akik csak arra várnak, hogy valami ne sikerüljön, kudarc legyen, hogy ki tudják élni alantas vágyaikat, a fortyogó gyűlöletet és a kárörvendést. Valahogy ezek az emberek mindig a baloldal környékén tűnnek fel. A foci Eb kapcsán például Kaltenbach Jenő intézett gonosz kirohanást a magyarok ellen. Most sem volt ez másképpen. A baloldal zászlóshajójának, a Népszavának a publicistája intézett kárörvendő, vérgőzös támadást a háromszoros olimpiai bajnok úszónő ellen. 

„Hosszú Katinka nem lesz ott a párizsi olimpián, és az igazat megvallva, én ezt egyáltalán nem bánom. Remélem, ő sem. Fájdalmas lett volna neki megélni, nekünk megnézni, ahogy az egykor Vas Ladynek becézett úszónő Erik, az angolna vergődését idézi a sportvilág legcsillogóbb színpadán. Már csak abban bízom, hogy ezzel belátja, vége. (...) De ezek után remélhetőleg ő sem várja majd el az államtól és a szövetségtől, hogy úgy bánjanak vele, mint aki még mindig Vas Lady. (...) szeretném, ha nimbuszát nem rombolná tovább, elvonulna a naplementében, és élné a boldog családanyák életét, közben maradna ideje a vállalkozásaira, nem menne csődbe az étterme, és olykor megjelenne a nyilvánosság előtt, mint hazánk valaha volt egyik legkiválóbb sportolója.(...)”

A baloldali publicista pikírt, gonoszkodó, végtelenül aljas és cinikus mondatai mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Mit élhet át ez az ember, amikor győz a magyar válogatott és lobognak a nemzetiszínű lobogók, vagy éppen egy úszónk elsőként ér célba az olimpián? Az asztalra csap és annyit mond, a fenébe, győztek a magyarok, mit fogok holnap írni az újságba? Fizikai fájdalom lehet ezeknek az embereknek a magyarok sikere. 

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok sportoló.  Ő volt az első versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m). 

Hogy jön ahhoz egy baloldali publicista, hogy páros lábbal szálljon bele egy magyar klasszisba, aki gyakorlatilag mindent elért a sportágában. A káosz, a rombolás és az értékek lerombolása, csak ehhez értenek. Szégyen ez, a baloldal szégyene, hogy ezt a mérgező lelkületet meghonosította. 

A világklasszis úszónő előtt meg kell emelni a kalapot és a tisztelet hangján annyit mondani: Köszönjük szépen Katinka!

Borítókép: Hosszú Katinka (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Mi a demokrácia ma?

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyarék is a globalisták közé álltak

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Aki tagadja a valóságot: elbukik (1. rész)

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.