idezojelek

Havas Henrik alpári módon rúgott Orbán Viktorba

Lecsapott a gonosz kis médiapukkancs.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Az utóbbi időben nem követtem Havas Henrik facebookos ámokfutását, mert nem akartam magam felidegesíteni. Fölényeskedő, pontatlanságoktól hemzsegő, félinformációkat tényként kinyilatkoztató szövegeiből elegem lett. Havas azt gondolja, hogy úgy tud a média vérkeringésében maradni, ha minden egyes posztjában a kormányt vagy valamilyen kormányközeli közéleti személyiséget alpári módon fölényeskedve gyaláz.  Most azonban egy Újpest-szurkoló ismerősöm felhívta a figyelmemet Havas egyik posztjára. Érdemes felidézni belőle egy gondolatot, ami tűpontosan megmutatja a „tanár úr” sérült és frusztrált személyiségét:

„Pár napja Fodor Gáborral készítettem interjút. Ő mesélte, hogy egy kollégiumi szobában laktak a jelenlegi nemzetvezetővel. A falon csak lila-fehér Újpest poszterek voltak, na és természetesen Törőcsik András kiemelt helyet kapott. Fodor még azt is bevallotta, hogy Viktor néha elcsalta a Megyeri útra. Nemrég arról írtam, hogy mint köztudott, az ember cserélhet feleséget, sőt még hazát is, de csapatot sohasem. Ez a mocskos áruló, Orbán Viktor képes volt felavatni a Fradi Groupama Arénáját. Szerintem ez nagyobb bűn, mint az, hogy 1849 és 1956 után oroszbérenc lett.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ferencváros-szurkolóként nem sok dolog érdekel kevésbé, mint az, hogy mi történt és mi fog történni a lila-fehérekkel, én inkább számolom sorban a bajnoki címeinket. Azonban ez a Havas-poszt engem is felhúzott. Arról ír a magát polihisztornak gondoló középszerű alak pátoszosan, hogy sok mindent lehet cserélni, de csapatot sosem. Ez nagyon szép gondolat, tehát ebből az következik, hogy egy csapatnak szurkolni az egy testi-lelki közösség. Egy család. Tehát belerúgni, mocskos árulónak nevezni – itt egy pillanatra vonatkoztassunk el attól, hogy kiről írta ezt Havas – egy szurkolótársunkat több mint gusztustalan dolog, igazi bűn.

A DK-s Gréczy Zsolttal egész biztos, hogy semmiben sem értünk egyet, politikai munkássága egyenlő a nullával, de Gréczy fradista, ezért fel sem merül bennem, hogy megkérdőjelezzem azt, hogy szereti a Ferencvárost.

Havas túl azon, hogy alpári módon minősítette a miniszterelnököt, még az alapvető sportbaráti gesztusra is képtelen volt. Méghozzá azért, mert egy összeférhetetlen, nagyképű és ami a legrosszabb, középszerű celeb, egy gonosz kis médiapukkancs.

Azt hittük, már nincs lejjebb, de sajnos ismét bebizonyosodott, hogy még mindig van.

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: Nemzeti Sport)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A valóság a patrióta erőket segíti

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Légy önmagad, Európa!

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Az öngólok Európa-bajnoksága

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Új Európa Mbappétól és társaitól

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.