idezojelek

Meglepő helyről kapta meg Gyurcsány a selyemzsinórt

„Te is, fiam, Mónika!”

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Lamperth Mónika egykori belügyminiszter, miután befejezte az aktív politizálást, MLM-rendszerben árult potencianövelő szert, többek közt egykori elvtársai, Kökény Mihály, Székely Tamás, Juhász Ferenc és Herényi Károly társaságában. Lamperth Gyurcsány embere volt. A DK-vezér megbízható politikusainak mindig juttatott jól fizető pozíciókat. Így volt ez Lamperth Mónikával is, aki zsíros megbízási szerződést kapott a V. Naszályi Márta vezette I. kerületi önkormányzattól, és mint azt megírtuk, Baján is osztogatott tanácsokat jó pénzért. Változnak az idők. A választáson mind az I. kerületben, mind Baján bukott a baloldali vezetés. Hogy, hogy nem, Lamperth Mónika az ATV műsorában nem teketóriázott, lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet és az MSZP vezetőit is.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Én nagyon-nagyon el vagyok keseredve mint baloldali szavazó. Éjjel megnéztem, amikor kiáll Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és Kunhalmi Ágnes az eredményvárón. Mintha nem értenének semmit ebből a választási eredményből. Határozott meggyőződésem, és illő tisztelettel fel is kérem Gyurcsány Ferencet és a szocialista párt két elnökét, mondjanak le!"

Eddig tartott a lojalitás.

Meglepő és egyben váratlan helyről kapta meg a DK-vezér azt a bizonyos selyemzsinórt, hiszen egykori harcostársa és bizalmasa adta oda neki.

„Te is, fiam, Brutus?” („Et tu, mi fili, Brute?”) – kiáltott fel Julius Caesar, amikor megpillantotta támadói között örökösét.

Gyurcsány pedig joggal és okkal kiálthatna most fel a következőképpen: „Te is, fiam, Mónika!” 

Borítókép: Lamperth Mónika az ATV-ben (Forrás: Képernyőfotó)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Légy önmagad, Európa!

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Az öngólok Európa-bajnoksága

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Új Európa Mbappétól és társaitól

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Óceán, amely összeköt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.