idezojelek

Kapaszkodjanak meg! Megfejtettük Kunhalmi Ágnes rejtélyes mondatait

A szocik társelnöke titokzatosan fogalmazott, de rajtunk nem fogott ki.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Azt már megírtuk többször is korábban, hogy Kunhalmi Ágnes nagyon szeret interjúkat adni. Ilyenkor láthatóan fürdik a reflektorfényben. Összevissza beszél mindenről, néha olyan, mintha maga sem tudná, hogy mit szeretne mondani. De a posztjai is élményszámba mennek. Ezúttal a Facebook-oldalán rejtélyes elmélkedésbe fogott a választásokkal összefüggésben:

„(…) Az értékelés elkezdődött és a tisztújítás folyamata is hamarosan elindul. Ezzel párhuzamosan nekem is végig kell gondolnom a saját szerepemet, hogy a jövőben hogyan és mivel tudom leginkább segíteni a hazai szociáldemokrácia, a baloldal jövőjét. (…) Meggyőződésem, hogy nincs jó társadalom baloldali értékek nélkül, és azt is hiszem, hogy végre mélyebb változásra, új útitervre van szükségünk.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szocik társelnöke homályosan, titokzatosan fogalmazott, valamilyen útitervet említett bejegyzésében. Sokáig gondolkodtunk, mit szeretett volna átadni a követőinek ezekkel a szavakkal, míg végül sikerült megfejtenünk, dekódolnunk a rejtélyes mondatait.  

Kunhalmi egy utazásra készít terveket. Hogy miért? A válasz adja magát. 

A vasárnapi választáson ugyanis az emberek egyértelműen elküldték az egész baloldali Gyurcsány-formációt melegebb éghajlatra. Javasoljuk az elvtársnőnek, hogy csomagoljon rengeteg hidegélelmet is a ruhák mellett a bőröndjébe, mert bizony ez hosszú út lesz.

Borítókép: Kunhalmi Ágnes (Forrás: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Légy önmagad, Európa!

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Az öngólok Európa-bajnoksága

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Új Európa Mbappétól és társaitól

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Óceán, amely összeköt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.