Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

idezojelek

Szabó Tímea fékevesztett őrjöngésbe kezdett, Orbán rendet vágott

A Párbeszéd képviselője ezúttal túllőtt a célon.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A vasárnapi választást követően nem állt meg az élet, hétfőn már az Országgyűlésben támadta a balos vert sereg a miniszterelnököt. Mint mindig, ezúttal is a kedvességéről, megfontoltságáról és cizellált mondatairól híres Szabó Tímea vitte a prímet az azonnali kérdésekben. Vastag a bőr az arcán a Párbeszéd politikusának, hiszen a Gyurcsány-féle baloldali összefogás méretes választási vereségét követően a következőket mondta szemrebbenés nélkül:

[…] Az meg, hogy itt stand-up-ol akkor, amikor minden idők leggyengébb Fidesz-eredménye született. Soha nem volt 45 százalék alatt a Fidesz. Utoljára húsz éve volt ilyen.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kellett sokat várni Orbán Viktor zseniális, higgadt, de ugyanakkor csípős riposztjára, amivel egy pillanat alatt rendet vágott.

Tegnap az EP-választáson a Fidesz–KDNP 2 015 000 ezer szavazatot kapott, annyit, mint korábban soha – húzta alá a kormányfő. Majd közölte, hogy a Párbeszéd a DK-val és az MSZP-vel együtt a kormányt akarta leváltani, de végül az emberek váltották le a három baloldali pártot.

Úgy látszik, nem tanult Szabó Tímea és a baloldal abból, hogy az emberek most is világosan a tudtukra adták, hogy nem kérnek ebből az elképesztően alacsony színvonalú politizálásból. Továbbra is ezt az utat kívánják járni. Érthetetlen, de az ő dolguk, az ő választásuk.

Borítókép: Szabó Tímea (Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Köln ne legyen Irapuato!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A Biden fiú ügyei a klánról vallanak

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.