idezojelek

Beletörölte a lábát a békemenetbe a baloldal egyik jól ismert figurája

Van még lejjebb?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A szombati békemenet nagy hullámokat vert, jelentősen felkavarta a közéletet. A kormányoldal szimpatizánsai, ahogy Orbán Viktor mondta a beszédében, feltankoltak, és erejük teljében várják a hétvégi választást. A baloldal viszont jókora pofont kapott szombaton. Ezért frusztráltságukban, ahol csak tudják, próbálják kisebbíteni minden fórumon a békemenetet. Megjelent az egyik ismert influenszer, Bányai Judit tolmácsolásában egy elképesztően undorító videó is, amellyel a szombaton a Vidnyánszky Attila által a Margitszigeten színpadra vitt előadást igyekezett porig alázni. Hiába, ezek a balosok mindenhez is értenek. Színésznek és rendezőnek is kitűnők, amellett, hogy páratlan humoruk van. A videót csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak javaslom megtekinteni

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bányai Judit influenszert a folyamatosan baloldali propagandát toló Fókuszcsoport műsorából ismerhetjük, ahol gyakori vendégek a bukott baloldali politikusok. Maga Bányai rajta volt azon az ominózus tablón, ahol az eredetileg politikamentes és erősszakmentes influenszertüntetés szervezői szerepeltek. Később természetesen kiderült, sem politika, sem pedig erőszakmentes nem volt a megmozdulás. Mindenesetre Bányai adta a nevét hozzá, mint ahogy ehhez a kritikán aluli förmedvényhez is.

Úgy látszik, a baloldal nagyon nem bírja megemészteni a szombati békemenetet. Nem csodáljuk, hiszen ilyen szintű és erejű kiállásra nem számítottak. A baloldali influenszerek, megmondóemberek és politikusok egyaránt elhitték azt a vágyvezérelt képzelgést, miszerint a kormánypárt erői elbizonytalanodtak és elfogytak. 

Nos, szombaton csattanós választ kaptak. Nem maradt más számukra, mint az olyan primitív, végtelenül egyszerű és módfelett alpári kis videócskák készítése, mint amilyen Bányai Judité. A legszörnyűbb ebben az, hogy a Telex ujjongva üdvözölte ezt a békemenet lejáratására készült szánalmas próbálkozást. Gond csak az, hogy ezek a piti kis szurkálódások a békepárti tábort még jobban összekovácsolják. 

Köszönjük, kedves Bányai Judit, a segítséget!

Borítókép: Bányai Judit (Fotó: Képernyőkép – YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A tabudöntő Hunnia emlékezete

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A radikalizmus nem szélsőségesség

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Nemzeti maximum vagy nihilizmus

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Sakk! Ideje észbe kapni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.