Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

idezojelek

Futótűzként terjed a neten a hét legnagyobb blamája: a Donáth–Cseh páros szánalmas vergődése

Nagyon úgy tűnik, nem kérnek belőlük az emberek.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix mindig szereti böngészni a közvélemény-kutatási adatokat. Sok mindent le lehet szűrni a legfrissebb számokból. A Fidesz toronymagasan vezet, és könnyen lehet, hogy csak három párt szerez majd európai mandátumot. A legnagyobb vesztesnek a Momentum tűnik az adatok alapján. Ismerjük pontosan a Momentum hazai és brüsszeli ténykedését. Az itthoni csapat nagyon erős brigád. Egyikük rendszerint kinevetteti magát a hozzászólásaival a parlamentben, a másikuk pedig a haját szagolgatva elmélkedik a nagy semmin. A brüsszeli előretolt helyőrségük pedig azon ügyködik nap mint nap, hogy lejárassa saját hazáját, és mellette minden eszközzel azért harcol, hogy még csak véletlenül se kapja meg Magyarország a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették, a saját nemzetük ellen.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legszebb pillanata talán – idézőjelesen természetesen – ennek a kampánynak az volt, amikor a momentumos Cseh Katalin azzal büszkélkedett, hogy a legnagyobb teljesítményének tartja az elmúlt évekből, hogy meg tudta akadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó forrásokat – idézte fel Kocsis Máté a közösségi oldalára feltöltött videóban.

 Az első szó minden esetben a köszöneté a képviselő asszonynak és a gratulációé, fantasztikus teljesítmény valóban

– mondta ironikusan a Fidesz frakcióvezetője. 

Úgy tűnik, hogy mostanra már a választóknak is elegük lett abból, hogy a saját hazájuk ellen lobbizott, szavazott a két momentumos hölgy. 

Finoman szólva nem sok jót ígér, ha egy párt prominense a saját Facebook-oldalán gyakorlatilag azt bizonygatja a saját szavazóinak, egy adatra hivatkozva, hogy ő bizony eléri a kívánt, hőn áhított 5, azaz öt százalékot:

„FOLYTATNI AKARJUK ÉS FOLYTATNI IS FOGJUK!

De ehhez te is kellesz! Donáth Annával az elmúlt 20 év legeredményesebb magyar EP-képviselői vagyunk. A Medián legfrissebb felmérése szerint a Donáth Anna által vezetett Momentum 5%-on áll, tehát folytathatjuk azt a munkát, amit megkezdtünk. Tovább gyengíthetjük európai eszközökkel a Fidesz rendszerét és közvetlen uniós források megszerzéséért dolgozhatunk, amit a magyar városok és civilek használhatnak fel. Minden szavazat számít, a Momentumra továbbra is érdemes szavazni! Mi nem zsákbamacskát árulunk, hanem a megkezdett munkát akarjuk folytatni. Válaszd Európát, válaszd a Momentumot június 9-én!"

Ez bizony szánalmas. Ráadásul a csütörtöki tévévitán Donáth elkövette azt a gigantikus hibát is, amivel talán még mélyebbre lökte a saját pártját, hogy büszkén, sikerként említette a magyar olimpia megfúrását. Mindezt pár hónappal a párizsi olimpia előtt. Ez egy újabb öngól volt tőle – gondolta magában Felhévizy, majd leült kedvenc foteljába és elégedetten kevergetni kezdte a cappuccinóját, amit új kávéfőzőjével készített.

Borítókép: Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője (balra) és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke, mandátumot szerző képviselők a Momentum Mozgalom eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti választás napján, 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.