idezojelek

Bevetettek egy igazi nehézbombázót Orbán ellen

Gyurcsány egykori bizalmasa beszállt a ringbe.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Lamperth Mónika volt a Klubrádió Reggeli személy című műsorának a vendége. Az egykori szoci belügyminisztert is beküldték a ringbe, aki csak a szokásos balos közhelyeket mantrázta és a baloldalon egyre többször előforduló vágyvezérelt mondókát mondta fel:

„Én azt gondolom, hogy a Fidesz mint párt és akár mint országgyűlési képviselőcsoport kohéziós erejét, meg a magabiztosságát, meg a rátartiságát ennek a társaságnak az adta, hogy hát úgyis mi győzünk. Nem látszott kudarcos időnek az ő számukra, ők ezt így élik meg. Én szerintem ha kevesebb lesz a mandátumuk, mint amennyi volt, az már önmagában kudarc.”

Lamperth jól láthatóan próbált megágyazni annak a balos narratívának, ami gyakorlatilag abból áll, hogy bármilyen eredményt ér el a kormánypárt a választáson, azt kudarcként fogják megénekelni.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egykori belügyminiszter, miután befejezte az aktív politizálást, MLM-rendszerben árult potencianövelő szert, többek közt egykori elvtársai, Kökény Mihály, Székely Tamás, Juhász Ferenc és Herényi Károly társaságában. Lamperth Gyurcsány embere, tehát nem véletlenül került most elő. Bár a baloldal vég nélkül az önkormányzatok vélt kivéreztetése miatt kongatja a vészharangot, megbízható politikusaiknak mindig jut jól fizető pozíció. Így van ez Lamperth Mónikával is, aki zsíros megbízási szerződést kapott a V. Naszályi Márta vezette I. kerületi önkormányzattól. 

Korábban lapunk számolt be először arról, hogy Lamperth Mónika 2021. december 15. és 2022. június 15. között Baján a baloldali városvezetés megbízásából szintén jogi tanácsadó tevékenységet végzett Nyirati Klára polgármester mellett, amiért havi bruttó 400 ezer forintos díjazásban részesült. 

Az egyik legismertebb történet Lamperth Mónikával kapcsolatban az, amikor még 2003-ban még belügyminiszterként angoltudás híján nem értett szót egy ortodox zsidó fiatalemberrel a Szigeten. Erről a szégyenteljes eseményről mind a mai napig elérhető egy felvétel:

Egy szó mint száz, Lamperth Mónika reaktiválása arról tanúskodik, hogy nagy lehet a baj Gyurcsányék háza táján, hiszen valljuk be, nem Lamperth Mónika a legélesebb kés a fiókban.

Borítókép: Lamperth Mónika (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (2. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A tabudöntő Hunnia emlékezete

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A radikalizmus nem szélsőségesség

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Nemzeti maximum vagy nihilizmus

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.