Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

idezojelek

Lendvai Ildikó akkora bakot lőtt, hogy az még a Holdról is látszik

Az egykori cenzor esete a bűzlő baloldali hazugsággalacsinnal.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A szocik hajdan volt nagyasszonya most is tevékenyen kiveszi a részét a most már hivatalosan is Gyurcsány-formációvá váló balos tömörülés kampányából. Szokásos helyén, a Népszavában ismét csillogtatta páratlan humorérzékét és utánozhatatlan írói kvalitásait. Ezúttal is a kormány oroszokhoz való viszonya volt a téma, szóba került Szijjártó Péter és Lavrov is. Legfőképpen a baloldal legfrissebb témájár, a külügy szervereit ért hackertámadásra hegyezte ki a szövegét és vont le finoman szólva téves konzekvenciákat. Lássuk, mit írt Ildikó asszony:

„[…] Szijjártó okos és engedelmes hivatalnok, nem hülye, csak hülyít. Minket. Ha nyilvánosságra hozza, mi történt a külügy szervereivel, szétverné hosszú évek munkájának eredményét. Amelynek következtében a Fidesz-tábor fenntartások nélküli Putyin-baráttá vált, saját szovjet- és oroszellenes hagyományaival is szakítva. Megkérdőjeleződne az eddigi duma a legeslegolcsóbb, kedvezményes orosz gázról, a rendkívüli hadműveletnek álcázott ukrajnai háborúról, a kifordított, háborúpárti-békepárti szereposztásról. Nincs mit tenni: kussolnia és hazudnia kell szegénynek. A hülyítés hivatali kötelessége.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először tegyük tisztába a dolgokat. 

Rendszeresen érnek kormányzati honlapokat hackertámadások, a Külgazdasági és Külügyminisztériumot érintő, 2022-es, orosz eredetű hackertámadás során azonban nem kerültek ki bizalmas adatok – közölte Gulyás Gergely a legutóbbi Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter újságírói kérdésre azt is kifejtette, nem igaz, hogy a külügyi tárca informatikai rendszereit súlyosan kompromittálták az orosz titkosszolgálatok. A baloldali sajtóban megjelent téves információkkal ellentétben az általa kért tájékoztatás szerint bizalmas adatok senkinek a birtokába nem kerültek.

Ennyi!

Valamiért ezt a hivatalos, tiszta, világos és egyértelmű választ Lendvai nem akarja vagy nem tudja megérteni. Elképzelhető, hogy ennek orvosi okai vannak, talán elgurult a gyógyszere. De a legvalószínűbb az az, hogy nagyon is tisztában van a válasszal, csak a kampányban a bűzlő baloldali hazugsággalacsint tovább kell görgetni, nincs mese. Azonban ez a próbálkozás is félresikerült, Lendvai ismét akkora bakot lőtt, hogy az még a Holdról is látszik.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Borítókép: Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke érkezik a párt választmányának ülésére Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. június 1-jén (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

A Biden fiú ügyei a klánról vallanak

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel
idezojelek

Letisztult a kép, két nagy erő maradt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.