Következő mérkőzések
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

idezojelek

Gálvölgyi balos hazugságba mártott lándzsával támadt Orbánékra

Cinikus mosollyal gonoszkodott a Heti hetes egykori sztárja.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Lassan a kampányfinisbe érkezünk. A baloldal sorra veti be a titkos favoritjait annak érdekében, hogy minél jobb eredményt érjen el a közelgő választáson. Gálvölgy János, a baloldal magát függetlennek és objektívnek gondoló csodafegyvere például mindig kapható egy kulturális köntösbe öltöztetett eszmecserére, ahol bele lehet szúrni, oda lehet mondani a kormánynak. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Na, nem nagyon, csak szépen, sunyin, alattomosan, felvilágosult haladár módjára. Hiszen ő saját bevallása szerint nem politizált soha. Korábban a Telex készített interjút vele.  A népszerű színész beszélt sok mindenről a műsorban, szóba került a mostani kultúrpolitika is, ahol természetesen nosztalgiázott egy kicsit, visszasírva Aczél elvtárs jótékony cselekedeteit. A beszélgetés csúcspontja azonban az volt, amikor Gálvölgyi gyakorlatilag szemrebbenés nélkül átírta a saját múltját. Még az a szerencse, hogy a Telex stúdiójának erős volt a plafonja, mert így nem szakadt le akkor, amikor Gálvölgyi hálát adott a Jóistennek, hogy neki a politikával – elmondása szerint – az égvilágon semmi dolga nem volt. Valamiért ez a vesszőparipája a művész úrnak, mert tavaly az Újbudai Televízió Újbudai nagykávéház című műsorának volt a vendége, ahol a politikáról is kérdeztek. Természetesen szóba került az egykori kőkemény, ballib propagandát nyomó Heti hetes című műsor is, ahol – hasonlóan a Telex-interjúhoz – eltolta magától a politikát, pedig az a műsor aztán kizárólag a politikáról és a kormány befeketítéséről szólt.

Ezúttal Rangos Katalin és Szegvári Katalin vendége volt a Heti libazsír című műsorban, ahol először előadta egy sztoriban, hogy a külföldön élő magyarok milyen tájékozottak, annyi mindent olvasnak a politikai életről, hogy ha itthon ennyit olvasnának, akkor nem itt tartanánk. Majd pedig önmagát sajnáltatva, a baloldal régi hazugságával támadt a kormányra: „Egyszer még szeretnék az életemben a tengerbe belemenni. Talán nyáron valahol itt a közelben találok egy tengert. Balatonra nem tudok menni, olyan gazdagok nem vagyunk. A part már úgyis foglalt."

Ez igen. Mindjárt elmorzsolunk egy könnycseppet. Csoda, hogy a lángos gigantikus árát nem emelte be a mondandójába, hiszen arról is Orbán tehet. Mindenesetre elsőrangú kampánybeszéd volt, annak ellenére, hogy Gálvölgyi nem politizált és nem is politizál soha. Arról nem is beszélve, hogy mindezek mellett még független és objektív is.

Gratulálunk, a művész úr ismét kiállította magáról a bizonyítványt.

 

Borítókép: Gálvölgyi János (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel
idezojelek

Letisztult a kép, két nagy erő maradt

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Történelmi győzelem után

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.