Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

idezojelek

A magyarok kedvenc sztárzenésze, a Kossuth-díjas gitárlegenda állt ki Orbán Viktor mellett

Határozott véleményt fogalmazott meg.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Ahogy közeledik a választás, egyre több híresség mondja el véleményét a közéletről. A közelmúltban volt a Kontextus YouTube-csatornáján Andor Éva vendége a Kossuth-díjas Nagy Feró rockzenész, a Beatrice együttes vezetője, aki nagyon sok érdekes dologról beszélt az interjú során. Az élő legendát kemény fából faragták, rendszeresen kiáll az elvei mellett, bátran vállalja, hogy Orbán Viktorral és a jelenlegi kormánnyal szimpatizál. Decemberben a Magyar Nemzetnek adott egy nagyinterjút, ahol nagyon keményen fogalmazta meg a véleményét a világ helyzetéről, és dicsérte a miniszterelnököt:

„Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Majd szintén a Kontextusban Dörner György, az Újszínház igazgatója, Kossuth díjas színész mondta el a véleményét a háborúval kapcsolatban. Dörner nem finomkodott, határozottan elkötelezte magát Orbán Viktor békepárti politikája mellett:

„Nincs is más választásom, mint optimistának lenni. De talán a világ már abban a ponton van, hogy nem lehet másképpen választani. A józan ész és az érzelmek és a jóisten is tudja, hogy itt választani kell. Radikális fordulatra van szükség ahhoz, hogy ne legyen világháború, ne legyen világégés, ne pusztuljon el a Föld, ne veszítsük el a szeretteinket, ne veszítsük el a barátainkat, senkit se veszítsünk el. […] A megoldás olyan emberektől fog jönni, akik nem materialisták.”

Most pedig Tátrai Tibor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas gitáros és zeneszerző beszélt arról a Fidesz TikTok-felületén egy videóban, hogy az utóbbi évtizedben Magyarország a közbiztonság és a kiszámíthatóság tekintetében is nagyot javult. Majd a figyelmet felhíva a június 9-i választásokra a következőt mondta:

„Úgy gondolom, hogy megkérhetek mindenkit arra, hogy menjen el, és szavazzon a szíve szerint” 

@fidesz_hu

Tátrai Tibor Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros - ezért szavazz a Fideszre!

♬ original sound - Fidesz

Bár a gitárlegenda a videón csak a szavazásra buzdított, nem lenne meglepő, ha hirtelen kiderítenék róla a baloldali megmondóemberek, hogy mégsem tud gitározni. Mint ahogy Tóth Gabi is egycsapásra rossz énekes lett, amint a kormányról pozitívan mert nyilatkozni.

Azonban az értő közönség pontosan tudja, hogy Tátrai Tibusz hazánk egyik legjobb gitárosa és nem fog rajta a baloldali átok.

Borítókép: Tátrai Tibor (Fotó: Kurucz Attila)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel
idezojelek

Letisztult a kép, két nagy erő maradt

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Történelmi győzelem után

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.