Orbán Viktor: Mindenáron megőrizzük a békét!

„A háborún nyerészkedőknek a békepárti Magyarország útjában áll” – fogalmaz a miniszterelnök közösségi oldalán. Orbán Viktor szerint egy hazánk van, és mindenáron megőrizzük a békét.

Forrás: Facebook2024. 05. 15. 12:37
ORBÁN Viktor
Orbán Viktor magyar miniszterelnök közös sajtótájékoztatón vesz részt Hszi Csin-ping kínai elnökkel a karmalita kolostorban 2024. május 9-én. Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A háborún nyerészkedőknek a békepárti Magyarország útjában áll” – írja közösségi oldalán Orbán Viktor.

„Soros azért gurítja ide a dollárokat és fizeti a háborúpárti politikusokat, hogy ezt az akadályt elhárítsa” – fogalmazott a miniszterelnök.

De nekünk ez az egy hazánk van. Mindenáron megőrizzük a békéjét.

– zárta bejegyzését Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor magyar miniszterelnök közös sajtótájékoztatón vesz részt Hszi Csin-ping kínai elnökkel a karmelita kolostorban 2024. május 9-én (Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.