Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

idezojelek

Dermesztő üzenet Koncz Zsuzsáéknak: „Magyar fiatalokat akartok a háborúba küldeni? Gondolkozzatok!”

Ezt nem teszik zsebre a baloldali celebek.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félix éppen vasalta az ingeit a nappaliban, amikor csengettek az ajtaján. Reinfrank néni állt a küszöbön és a kezében egy kis cetlit szorongatott. Látszott rajta, hogy a szokásosnál izgatottabb, egyik lábáról a másikra állt, majd átnyújtotta Félixnek a papírt.

– Szerkesztő úr, ezúttal az Orbán Viktor Akciócsoport nevében jöttem. Megfogalmaztunk a lányokkal egy kis közleményt, amiben a kormánnyal szemben kritikus, baloldali hírességekhez, celebekhez szeretnénk szólni. Arra szeretnénk kérni, kedves Félix, hogy valamilyen módon adjon hírt erről a mi kis fogalmazványunkról. Kérem, olvassa el és tegyen belátása szerint, de most sietnem kell, mert odaég az ebédem. Nagyon szépen köszönöm a segítségét előre is.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután Félix biztosította Reinfrank nénit arról, hogy gondja lesz a közleményükre, a ház örökmozgó hírhozója, mosollyal az arcán, el is tűnt a lépcsőház egyik fordulójában. Felhévizy leült a kedvenc foteljába, az orrára tette a szemüvegét és elolvasta az Orbán Viktor Akciócsoport hölgyeinek a közleményét:

„Magyar fiatalokat akartok a háborúba küldeni? Gondolkozzatok!

Az alábbi közleményt azoknak a baloldali, ellenzékkel szimpatizáló hírességeknek, zenészeknek, influenszereknek, művészeknek szeretnénk eljuttatni, akik rendszeresen megszólalnak a kormánnyal szemben. Közeledik a nagy nap. A június 9-i választás tétje nem az, hogy Orbán Viktor vagy az ellenzék győz, hiszen ez nem egy parlamenti választás. A választás tétje: háború vagy béke. Június 9-én a békepártiaknak kell felülkerekedni! 

»Odajutott Európa és benne mi, magyarok is, valahogy úgy alakult a sorsnak a folyása, meg a politikusok döntései azt a helyzetet idézték elő, hogy Európa ebben a pillanatban a béke és a háború határmezsgyéjén imbolyog. És nekem meggyőződésem, hogy a következő néhány hónap sorsdöntő lesz abból a szempontból, hogy Európa tovább lépdes, masírozik, mocorog a háború irányába – vagy végre megálljt tudunk ennek parancsolni, és a béke nevében tűzszünetet és béketárgyalásokat tudunk kikényszeríteni« – mondta a miniszterelnök, és ez most bizony egy nagyon komoly helyzet. Ezért arra szeretnénk megkérni a rendszeresen a kormány ellen hergelő és a kormányt támadó hírességeket, a teljesség igénye nélkül: Koncz Zsuzsát, Lilut, Juszt Lászlót, Havas Henriket, Nagy Ervint, Kéri Lászlót, NoÁrt, Hernádi Juditot, Gálvölgyi Jánost, hogy hagyjanak fel ezzel a tevékenységükkel. Azzal, hogy a baloldali ellenzéket támogatjátok akarva-akaratlanul a háborút támogatjátok a béke helyett. Az ellenzéki politikusok ugyanis mind a háború pártján állnak. Gyurcsány, Karácsony, Márki-Zay, mind-mind tettek olyan kijelentéseket, amelyek a háborúpártiság irányába mutatnak. 

Magyar fiatalokat akartok a háborúba küldeni? Gondolkozzatok! Még nem késő! 

Tisztelettel, az Orbán Viktor Akciócsoport”

Amint Felhévizy elolvasta a közleményt, azonnal leült a gépéhez és írni kezdte a tartalmát. Büszke volt arra, hogy egy ilyen harcos, a magyarságért és a hazánkért kiállni képes közösség jött össze a környéken. Az a fránya vasalás meg várhat még egy kicsit.

Borítókép: Bródy János énekes, zeneszerző Koncz Zsuzsa budapesti sajtótájékoztatóján 2016. november 8-án. Az énekesnő Vadvilág címmel elkészítette negyvenedik stúdióalbumát, amelyet 2017. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatott be (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

A Biden fiú ügyei a klánról vallanak

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel
idezojelek

Letisztult a kép, két nagy erő maradt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.