Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

idezojelek

Nagy Ervin durva elszólása a szakadékba lökheti Magyar Péter baloldali vándorcirkuszát

Hoppá! Ebből balhé lesz!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: MTI/Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nagy Ervin nagyon túltolja a politikai megnyilvánulásait, gyakorlatilag a csapból is ő folyik, őt kérdezi meg a baloldali média szinte már minden ügyben. Hol erőszakra buzdít, hol pedig a saját színésztársait kritizálja.

A közelmúltban Azahriah is éles kritikával illette a színészből előbb megmondóemberré, majd újabban a dollárbaloldal új arcának, Magyar Péternek a sofőrjévé avanzsált celeb ténykedését: 

„Ha a társadalmi tudat, amely bennem van, azt érezné, hogy ez a jó út, akkor csinálnám, de abban a formában például, ahogy Nagy Ervin csinálja, nem. Nekem mint előadónak, zenésznek nem szabad minden egyes platformon, mindenáron, mindennap a politikát nyomni az emberek fejébe, nem ez a hivatásom. Ezzel ugyanis inflálom a megnyilvánulásom súlyát. […]”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész egyébként úgy váltogatja a kedvenc politikusait, mint más az alsóneműjét. Korábban Márki-Zay Péterért ment volna tűzbe, most viszont a dollárbaloldal új emberéért, Magyar Péterért rajong. Ami közös Márki-Zayban és Magyar Péterben, az az, hogy mind a ketten baloldali figurák.  Legutóbb a Magyar Narancsban áradozott Magyarról, de a nagy ügybuzgalomba egy kis hiba csúszott, Nagy Ervin durván elszólta magát:

„[…] Amit ő csak azon az egy napon lezongorázott, amikor bement az ügyészségre, arra születni kell. Ez a fajta állóképesség jó, ha három-négy embernek megvan a hazai politikai palettán. És azonnal elkezdte azt, ami a legmunkásabb ott, ahol a legnehezebb a magyar demokráciát feltörni: vidéken”

Fel kell törni a magyar demokráciát? Álljunk meg egy szóra. Ez az elszólás nagyon messzire vezet és bizonyos értelemben megmagyarázza a baloldal új figurájának, Magyar Péternek az utóbbi időben egyre-másra előforduló dühkitöréseit, agresszív megnyilatkozásait. Rémisztő dolog ez. Nagy Ervin elszólása, miután rávilágít Magyar Péter szándékaira, nagyon könnyen a szakadékba lökheti a dollárbaloldal háborúpárti üdvöskéjét az egész vándorcirkuszával együtt.

Borítókép: Magyar Péter és Nagy Ervin (Forrás: MTI/Balogh Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel
idezojelek

Letisztult a kép, két nagy erő maradt

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Történelmi győzelem után

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.